Je elektrische
tekeningen
up-to-date en
altijd beschikbaar

Tekeningenbeheer

Weet jij waar en hoe in je pand de kabels en leidingen lopen? Of hoe je technische installaties in elkaar zitten? Welke apparaten waar zijn aangesloten en hoe ze erbij liggen en belast zijn? In een lopend en druk bedrijfspand is dat belangrijke informatie. Als je wilt verbouwen of je bedrijfsvoering uitbreidt, is een actueel overzicht van je elektrische installaties onmisbaar. 

Vos Energie Groep beheert je tekeningen en schema’s in een overzichtelijke online databank. Periodiek komen we kijken of er iets gewijzigd is, zodat jij altijd met de meest actuele informatie werkt. Sterker nog, tekeningbeheer is zelfs wettelijk verplicht. Laat ons het doen, dan is het goed geregeld.

Inzichtelijke structuur

Installatietekeningen maken en bijhouden is een vak op zich. Daar moet je werk van maken. Letterlijk, want het is wettelijk verplicht. Bij Vos Energie Groep houden we dat voor je bij, veilig en inzichtelijk. Via ons vaste aanspreekpunt heb je altijd de meest actuele schema’s voor handen, in kaart gebracht volgens de nieuwste kennis en standaarden.

Revisietekeningen:
wettelijk verplicht

Even snel iets in je pand veranderen of een nieuwe installatie aansluiten, maar waar lopen de leidingen ook alweer? En kan het netwerk dat aan? Dat kost uren zoeken naar de bouwschema’s, die ergens onderop in een kast liggen. Als je geluk hebt. Zonde van je tijd (en geld).

Laat Vos Energie Groep je elektrische installaties in kaart brengen. Wij onderhouden je tekeningen volgens de richtlijnen NEN 3140 en NEN-EN 50110-1 en slaan het digitaal op. Periodiek komen we langs om te kijken of alles nog klopt en wat er veranderd is. Met één belletje vraag je je tekeningen op en is het paraat wanneer je het nodig hebt. 

Technische tekeningen in kaart

Al je technische tekeningen up-to-date, veilig, altijd beschikbaar en op één plek, dat verzorgt Vos Energie Advies Groep. Zo voldoe je aan je wettelijke verplichting zonder dat je er zelf tijd aan hoeft te besteden. Da’s het gemak van Vos Energie Groep. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wij werken o.a. voor

Wij zijn wel thuis voor een vrijblijvende afspraak.