Vos Energie Groep Menu

Vrijwel kleurechte LED-verlichting bij Xooon

Een recent onderzoek heeft aangetoond dat kunstmatig licht een direct effect heeft op het welbehagen, het stressniveau en de prestaties van personen. Kunstmatig licht dat de kleurechtheid waarborgt is daarom beter in staat om een sfeer te creëren waar ontspanning en prestatie mogelijk zijn.

Zuinige en vrijwel kleurechte verlichting

Vos Energie Groep staat synoniem voor veiligheid, duurzaamheid en energiebesparing. We volgen de laatste technologische ontwikkelingen om interieurs te verrijken in comfort en sfeer. Voor Xooon, een meubelketen, installeren we verlichtingssystemen die de ruimte groter, warmer en sfeervoller maken. Deze zuinige LED verlichting hebben een kleurechtheid van meer dan 90%, en daarmee zijn de kleuren in deze meubelwinkel vrijwel levensecht. Onze laatste ontwikkelingen in lichtdistributie, helderheid en lichtsterkte zorgen ervoor dat de kleuren overeenkomen met de kleuren in het daglicht.

kleurechte verlichting

Voor Xooon leveren we Feng Shui decoratieve verlichting en functionele verlichting voor speciale doeleinden. De geïnstalleerde verlichtingssystemen worden afgestemd op de interieurs, bijvoorbeeld klassiek, rustiek, modern of extravagant. Xooon maakt gebruik van de vrijwel kleurechte LED-verlichting om haar meubels in een sfeervolle ambiance te presenteren. Klanten voelen zich daardoor op hun gemak en kunnen de meubels goed en op de juiste kleur beoordelen.