Vos Energie Groep Menu

Vos Energie Groep BV dealer Lumission verlichting

In samenwerking met Lumission heeft Vos Energie Groep een aantal armaturen ontwikkeld die voldoen aan de hoge standaarden die gesteld worden aan de verlichting in meubel winkels en overige concepten.

Deze innovatieve armaturen kunnen bijvoorbeeld één op één als vervanging worden ingezet in uw huidige gasontladingsarmaturen SDW-T en CDM-T en kunnen worden geleverd als set compleet met spiegels en een correctiering.

De allernieuwste uitvoering van onze downlighter heeft nu een verhoogde output 3.300 lumen en een verlengde levensduur van > 80.000 uur.

Met onze innovatieve armaturen realiseerd u meer dan 70% besparing op uw huige energiekosten bij gelijkblijvend lichtniveau dan uw huidige SDW-T en CDM-T lichtbron en dt alles met een systeemgarantie van 5 jaar.

Op deze pagina kunt u het leveringsprogramma vinden met de brutoprijzen.

 

Logo Lumission

 

Volgroen financieringen energiebesparingsprojecten

Om onze aanbieding compleet te maken hebben wij nu ook de mogelijkheid om onze verlichting aan te beiden via een lease overeenkomst. Hiervoor maken wij gebruik van onze partner Volgroen, in vele gevallen is de kostenbesparing op uw energierekening groter dan het lease bedrag waardoor u in uw exploitatie de investering van deze led armaturen nauwelijks merkt.Volgroen