Vos Energie Groep Menu

Verlichting - zuinig en vrijwel kleurecht

De technologie van kunstlicht is sterk veranderd in de laatste jaren. Hierdoor wordt de inrichting beter en vooral meer kleurecht verlicht, zodat een hoger comfort ontstaat.

Zuinige en vrijwel kleurechte verlichting

Met de laatste technologische ontwikkelingen, heeft Vos Energie Groep de realisatie van verlichting naar een hoger niveau getild. We leveren maatwerk verlichtings installaties, welke een ruimte groter, warmer of frisser doen aanvoelen. Hierbij speelt energiezuinigheid en onderhoudsarm een belangrijke rol.

Van Feng Shui decoratieve verlichting tot functionele verlichting voor specifieke doeleinden, Vos Energiegroep staat synoniem voor veiligheid, duurzaamheid en energiezuinigheid.

kleurechte verlichting

Onze medewerkers realiseren de verlichtingsinstallaties volledig naar uw stijl - klassiek, rustiek, modern, extravagant, Scandinavisch of Italiaans, om een paar mogelijkheden te noemen. We leveren alle onderdelen en bevestigingen, zowel voor plafond, muur, vloer als voor tafel of kantoor. Op deze manier brengen we met de verlichting functionaliteit, welbehagen én schoonheid in uw ruimte.

Zuinige en vrijwel kleurechte verlichting

Kleurechte verlichting is gerelateerd aan stressvermindering en het bevorderen van fysieke en mentale capaciteiten, alsook aan het gevoel van welbehagen. De laatste ontwikkelingen in lichtdistributie, helderheid en lichtsterkte zorgen ervoor dat de kleuren zoveel mogelijk kleurecht en levensecht zijn.

Lichtlijn LED verlichting

Zuinige LED-verlichting zorgt voor een omgeving waarin de kleuren zoveel mogelijk levensecht worden weergegeven. Dat plaatst de objecten in een ruimte direct in een duidelijker perspectief. De verlichting zorgt voor een betere sfeer en een professionele prestatie.