Vos Energie Groep Menu

Glasvezeltechniek

Nu en in de toekomst zorgt glasvezel voor technologische vooruitgang, door snelle data exchange en verbeterde communicatie.

Glasvezeltechniek

In Nederland zijn al meer dan 2 miljoen huishoudens aangesloten op het glasvezelnetwerk. Als onderdeel van haar filosofie wil Vos Energiegroep mensen, organisaties en systemen verbinden, zodat energie steeds duurzamer benut kan worden. Glasvezel speelt hierin een belangrijke rol. 

Sedert enige jaren heeft Vos Energiegroep een goede verstandhouding met Reggefiber. Hierbij onderhouden en doen we aanpassingen van de diverse glasvezelstations (PoP-locaties) in Nederland. 

Recent hebben we een project afgerond voor onderhoud en beheer van diverse apparatuur in vele PoP-locaties van Reggefiber, en dragen we bij aan de verbetering van de registratie en het beheer op de lange termijn.

Pickup-aggregaat 

Bij werkzaamheden aan de elektrische installaties in een PoP-locatie zorgen we bovendien voor een service zonder stroomuitval, zodat we voor alle netwerkgebruikers een topkwaliteit glasvezelverbinding kunnen garanderen.