Slimme
laadoplossingen
voor bedrijven

Laadpalen en laadsystemen

Mobiliteit staat steeds meer onder spanning. Letterlijk, want de transitie van fossiele brandstof naar elektriciteit is in volle gang. Misschien is jouw (elektrisch) wagenpark op dit moment of binnenkort zo groot dat een laadpaal of een snellader op je eigen locatie een voordelige investering is.

Wij denken graag met je mee en geven advies dat aansluit bij jouw behoeftes. Neem vandaag contact op.

Snelladen met AVIA Volt

Wilt u snelladen op uw locatie? Kies dan voor een DC laadoplossing. Laden met een DC lader gaat sneller doordat deze de stroom rechtstreeks aan de accu van de auto levert. Geschikt voor elektrische auto’s, bussen, vrachtwagens en boten. Wij vertalen uw behoefte graag naar het juiste advies.

Kiest u voor een AVIA Volt DC laadpaal, dan kiest u voor een slimme oplossing. De lader weet namelijk zelf hoe de beschikbare stroom het beste verdeeld kan worden als er meerdere voertuigen staan te laden. De DC oplossingen van Avia Volt zijn modulair en schaalbaar (C/S-Series) en verplaatsbaar (T-Series) en daarmee toekomstbestendig.

AVIA T-Series

Snel laden overal waar je het nodig hebt!
AVIA Volt T-Series is een verplaatsbare snellader die geschikt is voor alle elektrische voertuigen en zowel binnen als buiten kan worden geplaatst. Het enige dat je nodig hebt, is krachtstroom en een vijfpolige 63 of 32 Ampère stopcontact om de lader aan te sluiten.

AVIA C-Series

Om aan je behoeften te voldoen, nu en in de toekomst.
De AVIA Volt C-Series is een modulaire en schaalbare snellaadkast. De C-Series biedt bijna onbeperkte mogelijkheden voor het opladen van elektrische voertuigen. Ideaal voor bedrijven die hun elektrische wagenpark verder willen uitbreiden.

AVIA S-Series

Dynamische stroomverdeling met satelliet-laadpalen. 
Het AVIA Volt S-Series laadsysteem is een snellaadsysteem voor alle soorten elektrische voertuigen en voor grote en wijdverbreide wagenparken. Bij behoefte aan gelijktijdig, frequent, dynamisch snelladen zijn de satelliet-laadpalen uitermate geschikt.

Laadoplossingen voor het bedrijfsleven

De elektromobiliteit gaat steeds sneller, milieubewust rijden heeft de toekomst. Met onze slimme laadoplossingen voor uw individuele behoeften bent u daarop optimaal voorbereid en goed toegerust voor alle ontwikkelingen van de elektromobiele toekomst. Naast een uitgebreid advies en individuele service bieden we u kwaliteitsproducten voor professioneel laden. Met MENNEKES laadstations kiest u voor een economische, intelligente en krachtige laadinfrastructuur, waarvan u, uw medewerkers en klanten profiteren. 

AMTRON Professional+

Onze wallboxen AMTRON Professional zijn perfect afgestemd op de vereisten in het (semi-)openbare bereik, zoals bijvoorbeeld op uw bedrijfsparkeerplaats of een klantenparkeerplaats.

AMTRON Professional+

Met onze AMEDIO Professional+ laadzuilen krijgen vooral ondernemers of handelaren een geoptimaliseerde kosten-batenoplossing, die is uitgerust met de nieuwste techniek en is afgestemd op duurzaamheid en toekomstbestendigheid.

Maak uw onderneming elektrisch mobiel

Effectieve duurzaamheidsconcepten en intelligente, schone elektromobiliteit worden steeds belangrijker – ook voor uw onderneming. Met MENNEKES laadstations bent u optimaal voorbereid op de elektromobiele toekomst! Geef uw bedrijf een beslissende voorsprong op de concurrentie, scoor met uw groene imago en help daarnaast duurzaam het milieu te beschermen. 

Plug & charge-laadpaal

Stekker in de laadpaal en laden maar! Een pas is niet nodig. Met onze oplossing kan iedereen opladen aan jouw laadpaal. Laat je adviseren in een adviesgesprek en ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Laadpaal met Smart Charging

Met een laadpas geeft je je elektrische auto autorisatie om op te laden. Je kunt zelf kiezen of je de paal ook open wilt stellen voor derden. Rijd je de auto zakelijk, dan kun je de laadkosten automatisch laten verrekenen. Gegevens en stroomverbruik zijn eenvoudig in te zien.

Snelladen met AVIA Volt

Wil je snelladen op je locatie? Kies dan voor een DC-laadoplossing. Laden met een DC-lader gaat sneller, doordat deze de stroom rechtstreeks aan de accu van de auto levert. Geschikt voor elektrische auto’s, bussen, vrachtwagens en boten. Wij vertalen je behoefte graag naar het juiste advies.

Met een AVIA Volt DC-laadpaal kies je voor een slimme oplossing. De lader weet zelf hoe de beschikbare stroom het beste verdeeld kan worden als je er meerdere voertuigen op aansluit. Onze DC-oplossingen zijn modulair en schaalbaar (C/S-Series) en verplaatsbaar (T-Series).

Welke laadpaal is voor
mijn situatie geschikt?

Laadpalen vind je in honderden soorten en maten. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Wat heb je nu echt nodig? Hoeveel aansluitingen? Wat is de beste plaats? Welke spanning? Wil je laden of is snelladen een betere optie? Hebben je medewerkers thuis ook een laadpaal nodig?

Vos Energie Groep begeleidt je graag bij je keuze en helpt je plaatsen. Wij denken graag met je mee en geven advies dat aansluit bij jouw behoeftes.

Snelladen met AVIA Volt

Wij zijn wel thuis voor een vrijblijvende afspraak.