Experts in
complexe technische
installaties

Goed (in)geregeld: technische installaties

Verlichting, glasvezel en laadinstallaties, Vos Energie Groep tilt je ermee naar een hoger niveau. Laat Vos Energie Groep je elektrotechnische installaties ontwerpen en bouwen. In industriële complexen, winkelpanden en kantoren is kwaliteit van elektrische installaties essentieel. Vos Energie Groep heeft de kennis en ervaring in huis om te zorgen dat je installatie doet wat het moet doen. En blijft doen. 

Duurzame kwaliteit

Bij Vos Energie Groep kiezen we voor blijvende kwaliteit voor elektrische installaties. We gebruiken materialen van bewezen kwaliteit en lange levensduur. Onze vakmensen werken netjes en snel. Met onze periodieke controles herkennen we kleine afwijkingen snel, herstellen eventuele schade en voorkomen grotere problemen. Dat geeft vertrouwen.

Oplossingen voor kleine
ruimtes en grote gebouwen

Ook werktuigbouwkundige oplossingen voor zowel de kleine als grotere ruimtes gaan we bij Vos Energie Groep niet uit de weg. In samenwerking met gecertificeerde partners ontwerpen, installeren en onderhouden we je systeem naar behoefte en groeien met je bedrijf mee als dat nodig is. 

Gedreven door onze
kennis en expertise

Elektrische installaties, da’s helemaal ons ding. Van verlichting en elektrotechniek en van domotica tot laadsystemen. En als je wilt weten hoe de bekabeling loopt en wat op welke groep zit in de meterkast, dan brengen we die graag voor je in kaart. Welke elektrische dienst je ook van ons afneemt, we helpen je snel, precies en op een prettig persoonlijke manier.

Wij werken o.a. voor

Vrijblijvende afspraak?
Neem contact op