0541 535019

Duurzaam
omgaan met
energie

Duurzame Energie Systemen

Wij zijn uw betrouwbare partner op het gebied van duurzame energieoplossingen. Wij bieden zonne-energiesystemen voor zowel bedrijven als particulieren. Onze innovatieve accusystemen van Pixii zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van de zakelijke markt. Met onze producten kunt u niet alleen uw energiekosten verlagen, maar ook uw ecologische voetafdruk verkleinen. Dubbele winst dus.

Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen bij het overstappen op duurzame energie.

Stroom opslaan met accupakketten voor de zakelijke markt

Pixii is een energy storage systeem wat ontwikkeld is in Noorwegen. Sinds 2018 is men actief met name in Noorwegen, Zweden en Finland. De roots van Pixii starten in de telecom markt bij het merk Eltek. De Eltek power conversie systemen zijn uitgegroeid tot toonaangevend bij vrijwel alle telecom operators in Europa. Nadat deze tak is verkocht in 2013 is men een aantal jaar later gestart met Energy Storage Systemen. Momenteel zien we veel van de techneuten vanuit terug in de Pixii organisatie.

Het unieke aan het Pixii systeem is dat alles modulair is. Deze gedachte van schaalbaarheid komt voort uit de telecom ervaring. Zowel het vermogen van het systeem als de batterij capaciteit. Dat maakt dat het systeem kan meegroeien met de behoefte. Met name omdat het bij aanvang moeilijk in te schatten is hoe de organisatie er over 5 jaar uitziet, is modulair vaak een erg goede oplossing. Alternatieve systemen zitten vaak vast aan een bepaalde grote bij aanvang. Peak shaving, opslag van energie uit zonnepanelen, fast EV charging, Load balancing en Voltage support zijn allemaal mogelijk met het standaard Pixii systeem.

Pixii kunnen we ook gebruiken om mee te handelen op de verschillende markten. Onbalans markt, Frequentie markt, day ahead markt enz.. Door het inzetten van de batterij op de verschillende handelsplatformen als deze niet voor eigen gebruik nodig is, kan men het systeem veel sneller terug verdienen. Een terug verdientijd van 5 jaar is haalbaar. Wij beschikken over partners die dit kunnen realiseren al vanaf 50kWh. 

Zonne-energie in huis of op de zaak

Wil je ook profiteren van de voordelen van zonne-energie? Vos Energie Groep helpt je door het installeren van hoogwaardige zonnepanelen op je woning of bedrijfspand. Onze ervaren specialisten hebben de kennis en expertise om ervoor te zorgen dat je zonnepanelen optimaal functioneren en je maximaal rendement behaalt. Wij bieden geen standaardoplossingen, maar denken met je mee over welk type zonnepaneel het meest geschikt is voor jouw specifieke situatie. De installaties worden aangelegd door onze zorgvuldig geselecteerde partners.

Wij zijn wel thuis voor een vrijblijvende afspraak.

We gaan even opladen…

In verband met onze vakantie zijn wij gesloten van week 33 t/m 34. Vanaf maandag 26 augustus staan wij graag weer voor je klaar.

Met vriendelijke groet,
Team Vos Energie Groep