0541 535019

Domotica:
afstandsbediening
voor je huis

Domotica-installaties

Een slimme domotica installatie is een aanzienlijke meerwaarde voor je woning. Comfort is één van de belangrijkste voordelen van domotica. Met een domotica installatie in je woning krijg je veel meer controle over wat er in je woning gebeurt: van verlichting en verwarming tot de gordijnen en het alarmsysteem, je regelt het allemaal eenvoudig met een domotica systeem.

Een ander voordeel van domotica dat je kunt besparen op energie. Een slim doordacht domotica systeem kan je een fikse besparing opleveren en dat merkt u in de portemonnee. En het is ook nog goed voor het milieu.

Vos Energie Groep zorgt ervoor dat je aansluiting werkt en blijft werken. Bel ons vandaag voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Wat is domotica?

Domotica is een slimme manier op jouw woning aan te sturen. Dankzij een lokaal netwerk kunnen producten samenwerken en jouw woning slimmer maken.

Onze domotica, ook wel smart home of huisautomatisering genoemd zorgt ervoor dat je apparaten in huis draadloos en op afstand kunt bedienen. De toepassingen worden steeds betaalbaarder en toegankelijker.

Wat kan er allemaal met domotica?

Met domotica stuur je je elektrische installaties in huis of op kantoor digitaal aan. Draadloos en op afstand, met een smartphone of tablet. Via een app dim je bijvoorbeeld de verlichting in huis. Of je zet de verwarming lager in een kamer waar je op dat moment toch niet bent. Ben je bijna thuis na een lange werkdag, dan geef je met je smartphone alvast de opdracht om het licht aan te doen en de verwarming hoger te zetten, zodat je er bij thuiskomst direct een comfortabel leefklimaat hebt.

De mogelijkheden van Domotica zijn legio en blijven zich ontwikkelen.

Nuttige domotica bij jou thuis?
Bel Vos Energie Groep

Wat je in huis wilt kunnen bedienen en hoe, dat vraagt om een doordacht plan. Bij de start van een verbouwing of nieuwbouwproject is het belangrijk om alvast goed na te denken over je domotica, zodat je direct van het gemak kunt genieten als het klaar is. Vos Energie Groep maakt grondige tekeningen en aansluitingsschema’s, zodat de aannemer of de installateur goed werk levert.

Vos Energie Groep gaat voor gemak.

Wij zijn wel thuis voor een vrijblijvende afspraak.